Tom és Jerry – Az óriás kaland teljes mese
Teljes nézet Add to favorites Lights Toggle

Tom és Jerry – Az óriás kaland teljes mese

Tom és Jerry Az óriás kaland online Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy elvarázsolt vidék, Mesekönyfalva volt a neve, nem kitalált hely volt, tényleg létezett. Mesekönyfalvát mindenki szerette, voltak ott élő nagyságú tündérmesedíszletek, hullámvasút és egyéb játékok, három állom legjobb ugrótehén akciója és egy világklasszis állatsimogató. A park Joe Bradley, egy igazi csillagszemű álmodozó nagy szerelme volt.

Nem sokkal Mesekönyvfalva megnyitása után Joe talált egy társat, akivel megoszthatta álmát, a feleségét Violetet és kevéssel később csatlakozott hozzájuk életük legnagyobb álma, a fiuk Jack. Sokáig minden rendben volt a világukban, de az élet soha nem áll meg és előfordul, hogy az álmodozók túl korán hagynak itt minket. Violet és Jack mindent megtett, hogy életben tartsa Joe álmát, de ez nagy munka volt így, hogy ketten maradtak. Mikor már nem jártak annyian hozzájuk nem volt pénz, hogy megjavítsák a régi látványosságokat és az elromlott játékokat és nem sokkal az állatsimogatóba csak két jószág maradt egy Tom nevű macska és egy Jerry nevű egér.

A kis Jack mindenáron meg akarja menteni a parkot egy kapzsi milliárdostól, és ezért összefog hűséges macska-egér barátaival, hogy eladja dédelgetett tehenét pár szem varázsbabért. A babból egy hatalmas paszuly nő ki és ők egy varázslatos földön találják magukat, ahol egy mérhetetlenül gonosz és éhes óriás uralkodik, és ahol olyan mókás mesehősök élnek, mint Droopy, Spike, sőt, egy aranylúd is! Vajon Tomnak és Jerrynek sikerül állni a sarat és megmenteni Mesekönyvfalvát? Legyetek társaik ezen a fantasztikus úton és megtudjátok!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +17 (from 21 votes)
Tom és Jerry - Az óriás kaland teljes mese, 5.3 out of 6 based on 57 ratings

Tom és Jerry – Az óriás kaland teljes mese képek:

2 hozzászólás

 1. Cicuka micuka szerint:

  Naon jó mese!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
 2. ronaldo szerint:

  jo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/6 (57 votes cast)
Megtekintések:  20 165 nézés
Mesekategóriák:  Teljes mesék
Game Tags:  

Google+