Vad Galamb
Teljes nézet Add to favorites Lights Toggle

Vad Galamb

vadgalamb-thumb-meselandiaAzoknak, akiknek már nem igazán dereng, hogy a normandiai partraszállást végül is egy vitéz házigalamb szolgálatának köszönheti az emberiség. A Vad Galamb betekintést enged a repülő jószágok egy újabb fajtájának (ezúttal vadgalambok) küzdelmes életébe. Persze milyen is lenne egy, a háziasításból kívül rekedt tollas állat élete 1944-ben?

Valiant (annyit tesz: bátor, derék) nagyon rokonszenves, ifjú galambóc, épp csak kisnövésűnek számít társai körében – így viszont már az is nagy dolog, hogy (miután mamája elengedte a háborúba) bekerülhetett a Royal Air Force (katonai célokra specializált) „házigalamb szolgálatba”, az RHSP-be. A hősies Valiant mellett persze már a kezdet kezdetén feltűnnek a komolytalanabbnál komolytalanabb társak, akikkel együtt kénytelen végrehajtani a nagy harci feladatot.

A veszélyes küldetés sikere természetesen még akkor is borítékolható , ha a kis szedett-vedett csapatnak olyan szörnyű ellenfelei vannak, mint a kegyetlen és vérszomjas, a hadifoglyait jódli-zenével kínzó, nemzetszocialista sólymok – hiszen hőseinknek a furfangos francia patkányok (Charles de „Girl és társa személyében) is segítségére sietnek.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 11 votes)
Vad Galamb, 4.4 out of 6 based on 19 ratings

Vad Galamb képek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/6 (19 votes cast)
Megtekintések:  21 655 nézés
Mesekategóriák:  Teljes mesék
Game Tags:  

Google+