Pityke őrmester

Pityke őrmester - Nem mind arany ami fénylik

Pityke őrmester – Nem mind arany ami fénylik

Egy titokzatos, láthatatlan tolvaj járja a környéket és lovasít meg mindent, ami csillogó. De vajon hogyan fognak a nyomára bukkanni? Pitykének szerencsére erre is akad egy ravasz terve. VN:F [1.9.22_1171]Rating: +5 (from 9 votes)
Pityke őrmester - Kutyavásár

Pityke őrmester – Kutyavásár

Pitykéhez dühös tömeg érkezik, akiknek a frissen megvásárolt ebük, az első adandó alkalommal, visszaszökik a gazdájához. A csaló nyomára végül nem más vezet, mint maga a kutya. VN:F [1.9.22_1171]Rating: +5 (from 7 votes)
Pityke őrmester - A kerékpár nem trapéz

Pityke őrmester – A kerékpár nem trapéz

A Zsiráf őrs újabb kirándulásra megy, ezúttal biciklin. A gyerekek persze nem bírják ki, hogy ne bohóckodjanak a bicajokon, aminek meg is lesz a következménye. Pityke viszont a körmükre néz, még épp időben. VN:F [1.9.22_1171]Rating: +1 (from 1 vote) [...]
Pityke őrmester - Kukalovagok

Pityke őrmester – Kukalovagok

Kukucs és Szöszi szórakozását néhány huligán teszi tönkre a parkban. Szerencsére Pityke, Csusza kutyusnak hála, hamar rátalál a rendbontókra, akiket alaposan megleckéztet a tettükért. VN:F [1.9.22_1171]Rating: +7 (from 7 votes)
Pityke őrmester - Iskolai bajnokság

Pityke őrmester – Iskolai bajnokság

Pityke, Szöszi és Kati, Kukucs focimeccsén szurkolnak, ám a csapat kapusa nem remekel. Pityke a srác körmére néz, és hamarosan ki is derül, hogy mi bántja a fiút. VN:F [1.9.22_1171]Rating: +1 (from 3 votes)
Pityke őrmester - Hasonmás

Pityke őrmester – Hasonmás

Kukucs nagy bajban van, egy csapat felnőtt különböző bűncselekményekkel vádolja meg. Ártatlannak vallja magát, de akkor ki a tettes? Talán lenne egy hasonmása? VN:F [1.9.22_1171]Rating: +1 (from 3 votes)
Pityke őrmester - Pityke világszáma

Pityke őrmester – Pityke világszáma

Pityke és Marcipán ezúttal egy cirkuszban lelnek tolvajra. Lélegzetállító műsor keretében fogják el a rosszfiút, aki bűvös módon csente el az áldozatok értékeit az előadás közepette. VN:F [1.9.22_1171]Rating: 0 (from 0 votes)
Pityke őrmester - Pityke szabadnapja

Pityke őrmester – Pityke szabadnapja

Pitykének is kijár egy szabadnap, amit egy ismerővel kíván eltölteni. Ám kocsikázás közben sem bújhat ki a szerepéből, ugyanis egy veszélyes stoppos szegődik mellé útitársul. VN:F [1.9.22_1171]Rating: +2 (from 4 votes)
Pityke őrmester - Ruha teszi az embert

Pityke őrmester – Ruha teszi az embert

Egy csapat fürdőruhás alak rohamozza meg a rendőrőrsöt, akik a ruháik eltulajdonítását jöttek bejelenteni. Kukucs is ugyanebben a cipőben jár, ám neki a lakáskulcsát is elvitték. Pitykének támad is egy remek ötlete, hogy hogyan kapják el a tolvajt. V [...]
Pityke őrmester - A nyár veszélyei

Pityke őrmester – A nyár veszélyei

Kukucs és Szöszi egy veszélyes bányatóban készülnek megmártózni, ám Pityke még időben észleli a veszélyt és riadóztat minden figyelem elterelő egységet, hogy visszatartsa a gyerekeket az ugrástól, míg a rendőrök oda nem érnek. VN:F [1.9.22_1171]Ratin [...]
Google+