Madagaszkár teljes mese
Teljes nézet Add to favorites Lights Toggle

Madagaszkár teljes mese

A New York-i állatkert lakói valószínűleg sok mindenben hasonlítanak más hasonló intézmények állataihoz, de leginkább talán abban, hogy nagyon furcsán érzik magukat, amikor hirtelen lehetőségük támad állítólagos eredeti élőhelyüket birtokba venni. Az oroszlánból, zebrából, zsiráfból és vízilóból álló vegyes-négyes kompánia egy napon nagyon távolra kerül a biztonságot nyújtó talpalatnyi helyétől, és kénytelen szembesülni azzal, hogy mi történik, ha Alex (oroszlán) megéhezik, és eközben nincs a tányérjára készítve a karaj, hogy milyen veszélyes állatok is a fosszák, vagy hogyan sül pecsenyére a profi pingvin-gang, ha az Egyenlítő környékére csöppen.

 

Bővebben:

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést.

Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy “nagy az Isten állatkertje.”

 

Madagaszkár mese keresések, hogy ide találhass:

– Madagaszkár teljes rajzfilm
– Madagaszkár teljes film
– Madagaszkár MeseLandia
– Madagaszkár online
– Madagaszkár teljes mese
– Madagaszkár mese

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +35 (from 51 votes)
Madagaszkár teljes mese, 5.1 out of 6 based on 140 ratings

Madagaszkár teljes mese képek:

8 hozzászólás

 1. tomu szerint:

  jo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +8 (from 14 votes)
 2. Szukitóóóóóóóóóóóóóóóó szerint:

  király

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +7 (from 13 votes)
 3. janka szerint:

  Most nézem meg remélem jó

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +6 (from 10 votes)
 4. Admin SWAT szerint:

  Kapitány: Na ez már joban szeretem.Golria:Tiii jo ég holl vanak az ebmerek?. Kapitány: Megzabáltuk a májokat XD sirtam XD Amugy nagyon vices az 1 sö rész

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 10 votes)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/6 (140 votes cast)
Megtekintések:  160 685 nézés
Mesekategóriák:  Teljes mesék
Game Tags:  

Google+