Robotok teljes online mese
Teljes nézet Add to favorites Lights Toggle

Robotok teljes online mese

Egy kis android a városba megy, ahol harcba keveredik a gonosz elnyomóval. Réztalp úrnak és kedves nejének se gólya, se szülőágy nem kell ahhoz, hogy világra hozhassák kisfiukat: ehhez csupán néhány szerszámra és kis kézügyességre van szükség – kicsit olyan ez, mint a skandináv bútorok összeszerelése. A robotoknak ebben a szép, de nem annyira új világában ugyanis az utódok darabokra szerelve, postán érkeznek a szülőkhöz.

A film a felnőtt nézők számára sem unalmas, hiszen a készítők fantáziája az ő számukra is lenyűgöző lehet, és élvezettel fognak rácsodálkozni az Óz, a nagy varázslótól a Star Warsig ívelő rengeteg filmes utalásra. Rodney, a főszereplő robot neve Isaac Asimov Christmas Without Rodney című android-történetére utal, de az is lehet, hogy csak a rod knee (botláb) kifejezés variációja. A nagyvilágba szerencsét próbálni induló ifjú robot története azonban mégis elsősorban a kicsik számára élvezetes. Az a tény pedig, hogy a főszereplők ócskavasból, például használt hűtőszekrényekből készültek, igazán szellemes ötlet.

Rodney híres feltaláló szeretne lenni, mint példaképe Főpáka, ezért elhatározza, hogy meglátogatja. Ám alig érkezik meg Robot Citybe, azt látja, hogy Főpáka helyébe a zsarnok Retesz lépett, aki minden olyan robotot bezúzat, amely nem felel meg a legújabb technikai előírásoknak. Ifjú hősünknek azonban nagyon is helyén van az áramköre, és rozsdás barátaival harcot indít a tirannus ellen.
© meselandia.hu!

 

Robotok keresések

– Robotok teljes film
– Robotok online megtekintés
– Robotok MeseLandia
– Robotok mese online

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +11 (from 21 votes)
Robotok teljes online mese, 4.9 out of 6 based on 42 ratings

Robotok teljes online mese képek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/6 (42 votes cast)
Megtekintések:  32 680 nézés
Mesekategóriák:  Teljes mesék

Google+