Stanley, a szerencse fia teljes film
Teljes nézet Add to favorites Lights Toggle

Stanley, a szerencse fia teljes film

stanley-a-szerencse-fia-thumb-meselandia Edzőcipők hullanak az égből. Egyszer csak a tizenéves Stanley fejére is ráesik a semmiből egy pár csuka. Titokzatos véletlen ez, hiszen azonnal felbukkan a színen egy rendőr is, és éppen a különös cipők eltulajdonításáért tartóztatja le a fiatalembert. Stanley szinte szóhoz se bír jutni. máris 18 hónapos büntetést szabnak ki ár, amit a Zöldtó Tábor nevű, fiatalkorúak számára fenntartott büntetőtáborban kell letöltenie.

Nevével ellentétben azonban a fegyintézet nem egy zöld tó mellett található, a gyerekbörtön a pusztaság kellős közepén áll. A fiatalkorú bűnözőknek egyetlen feladata van: gödröket kell ásniuk.

Reggeltől estig ásnak: egy méter átmérőjű, két méter mély gödröket. A környék pedig úgy néz ki, mint egy hatalmas ementáli. Minden kis kényszermunkás csak egy üveg vizet kap, azt kell beosztania egész napra a perzselő hőségben. Vacsora csak annak jár, aki előírásszerűen megásta a maga napi gödrét. A legszörnyűbb kínzás pedig az, hogy a kis raboknak csak hetente egyszer szabad mosakodniuk.

A szigorú szabályok és a folytonos lapátolás fejleszti a személyiséget, legalábbis így gondolja a félelmetes igazgatónő, Mr. Sir, a felügyelő és dr. Pendaski, az intézet pszichológusa. Ez persze hazugság. A gödrökre más miatt van szükség, bizony egész más miatt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)
Stanley, a szerencse fia teljes film, 4.0 out of 6 based on 7 ratings

Stanley, a szerencse fia teljes film képek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/6 (7 votes cast)
Megtekintések:  8 686 nézés
Mesekategóriák:  Disney mesék, Teljes mesék

Google+